Tilbake
Skriv ut

Besøk på Haugar Vestfold Kunstmuseum

Haugar Vestfold Kunstmuseum ønsker å gi barn og unge muligheten til å oppleve kunst ved å delta i en aktiv og profesjonell kunstformidling. Gjennom en dialogbasert metode formidler vi kunnskap og opplevelser som kan skape en økt interesse for kunst hos barn og ungdom og ellers bli en positiv erfaring i livet. 
For nærmere informasjon om utstillingsprogrammet på Haugar se; www.haugar.com

KUNSTPORTEN
Kunstporten er en app som skal være et digitalt hjelpemiddel for de besøkende, barnefamilier og ungdom, som forhåpentligvis trigges til å diskutere eller relatere kunsten til seg selv og egen verden. Det er også ønskelig at innholdet skal skape en diskusjon mellom fler eller en egenrefleksjon.
For mer informasjon om appen se: http://kunstapp.wordpress.com/

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Svelvik kommune
  • I samarbeid med: Haugar Vestfold Kunstmuseum
  • Idé/opplegg: Haugar Vestfold Kunstmuseum

Om kunstner / utøver / gruppe

Museenes kunstformidlere/formidlere tilrettelegger ulike pedagogiske tilbud for alle alderstrinn og for hver utstilling som vises på museet. Omvisningene kan etterfølges av et besøk i verkstedet der elevene selv får lage et arbeid som speiler utstillingens tema og teknikk.

Gjennom Den Kulturelle Skolesekken har alle skoler mulighet til å benytte seg av dette tilbudet året rundt. Hvilket trinn som kan benytte seg av DKS-tilbudet på Haugar eller Preus er forskjellig fra kommune til kommune. Ta derfor kontakt med Dks-kontakten i din kommune for nærmere informasjon. Gå inn på museets hjemmeside for nærmere informasjon om tilbudet rundt de aktuelle utstillingene.

Kunstformidlerne ved Haugar er: Gry Bø, Caroline Berg og Mari Ravler Johansen.